vineri, 14 februarie 2014

Love is like a fart. If you have to force it, it's probably shit...




Salutare, dragii mei!

N-am mai povestit de la ziua mea. Adica de 10 zile. Sper ca sunteti bine si ca va bucurati de razele dragute din ultimele ore...

Si amintindu-mi de ziua mea, as vrea sa-mi cer scuze de la Ioana si Madalina, bunele si dragele mele prietene, pentru modul absolut odios in care m-am purtat cu ele.

Ca sa intelegeti cat de cat, fetele mi-au organizat o petrecere surpriza la care au participat toti prietenii mei (unul singur a lipsit, dar l-am iertat!).
Atunci, in seara aia, mi-am dat seama cat de dificila si ursuza sunt, cat de urat ma pot comporta cand lucrurile nu ies cum vreau eu si am constientizat ca sunt oameni care nu doar ca ma suporta, ci ma si iubesc..

Va multumesc foarte mult! A fost un moment cu adevarat special..si chiar daca m-am crizat ca ultima tampita, am apreciat efortul vostru de a organiza totul pana in cel mai mic detaliu si de a spune minciunele, chiar daca niciuna din voi (Mada sau Ioana) nu stie sa minta.

Inca mi se pare incredibil ca nu m-am prins! In fine..

Si iata ca trecura aceste 10 zile! Trecura frumos si repede..Si m-am trezit in dimineata asta cu ochii umflati de somn si capul plin de vise..nici bine n-am pornit radio-ul si..

Ziua indragostitilor! Hopa!

De ce trebuie sa-mi aduci flori si bomboane si perna in forma de inima care se umple de acarieni si nu se asorteaza cu nimic din camera mea? Unde naiba s-o pun?
De ce facem rezervare la film sau iesim in oras in nu stiu ce locuri?
De ce toti se privesc languros in ochi si se tin de mana stand la masa, cu o lumanare timida si calduta intre ei, ca maine sa fie la fel de reci si indiferenti ca pana in 13 februarie?
De ce tre’ sa faci sex in seara de Valentine’s day si  sa mai ai pretentia ca va fi si nu stiu ce partida mega speciala..

Ce-i asta? Asta e dragostea noastra?
Asta e o mizerie. Nu are legatura cu iubirea. E o chestie comerciala, cand Milka face bomboane in forma de inima, de parca stomacul nostru ar sti ce digera..

As accepta bucuroasa o sarbatoare a iubirii daca ea ar avea loc zilnic.

Nu cred ca putem defini exhaustiv iubirea.
Mai ales ca valorile noastre, credintele si nazuintele difera. Si atunci, fiecare schiteaza cum crede el conceptul de iubire..

Dar sa faci nu stiu ce tam-tam o singura zi pe an, mi se pare de rahat.

Daca ma iubesti, arata-mi oricand. Daca te iubesc, vei sti si vei simti tot timpul.
Dar toata strofocarea asta de 24 de ore e o chestiune de fatada si din cate stim cu totii, iubirea nu are nimic de-a face cu teatrul si regia..

Exista relatii de toata jena care abia se taraie printr-o mocirla creata si alimentata de partenerii insisi..si ce sa vezi! De Valentine’s day aceasta mocirla se risipeste brusc, transformandu-se in norisori roz, afectiune fara limite si cuvinte induiosatoare..

Hai sa nu ne mai certam, iuubiii! E Valentine’s day..macar azi sa fim si noi fericiti..

Sa-mi dea cineva o punga..as vrea sa vomit.

Oricum, tind sa cred ca asta e o chestie femeiasca. N-am auzit in viata mea un barbat extaziat ca vine ziua indragostitilor..Dimpotriva! Dar n-au incotro, saracutii..Nebunele-s nebune!


Oameni buni!

Iubiti-va mult, cald, sincer, frumos, intens, profund, pasional, copilaresc…in orice zi a existentei voastre!
Dragostea ne tine sanatosi si ne face mai buni!


Fug! Am musafiri!

Pe curand!










Un comentariu: