duminică, 14 iulie 2013

Stop joc...




Buna dimineata!

Am avut cel mai prost somn din viata mea..mai bine stateam treaza..M-am foit, m-am rasucit..am facut o vizita frigiderului pe la 3 si ceva..in cele din urma, am plecat in calatorie pe taramuri de vis. Calatorie intrerupta brusc de un mare bou..pe la 4 si jumatate, a simtit animalul un impuls de necontrolat in a-si porni mizeria de muzica exact sub geamul meu..si nu orice muzica..Nu mananc mezeluri, dar mi l-a bagat pe Salam pe gat fara sa ma anunte in prealabil..si ca sa fie si mai bine, a claxonat atat cat a tinut melodia..dar nu oricum! Ci pe ritm! Ta, ta, ta, taaaaaaa...pauza..ta, taa, ta, taaa..

Maica-mea a facut dulceata de caise. Pe toata masa din bucatarie stateau cumintele borcane si borcanele..unele cu eticheta, altele inca goale..

M-am trezit atat de brusc si m-am speriat atat de tare incat m-am indreptat direct spre gramada de borcane, avand in minte  imaginea unui parbriz facut tandari..sau a unui cap spart, macar..idealul era si una si alta..

Am impins plasa de protectie pentru insecte si eram pregatita sa lansez atacul asupra individului..
Se indepartase binisor deja..
Ce ciuda mi-a fost ca nu m-am miscat mai repede..Foarte ciuda!

Am mai ciugulit ceva si m-am pus inapoi in pat..bataile inimii mi se mai domolisera..eram obosita si nervoasa. M-am calmat in scurt timp, dar nu mai reuseam sa adorm..

Hm..

Am o tehnica de relaxare care iti induce somnul imediat..nu faci incantatii, nici nu stai in cap sau ceva, ci e doar un exercitiu extrem de simplu de control al respiratiei. It works for me..almost every time...

De cateva seri, nu mai are niciun efect..parca mai rau imi accentueaza starea de veghe.

Asta pentru ca am o multime de ganduri de care nu reusesc sa ma debarasez..

Si nu stiu cum se face ca niciodata n-am fost stresata de sanatate, bani, scoala, munca...
Gandurile care-mi dau insomnii sunt legate de niste entitati ciudate si enervante.. BARBATII.

Nu inteleg de ce nu ne indragostim de cei care s-au indragostit de noi. E mult mai simplu, frate!
Mai simplu, mai rapid, mai sanatos si mai ales, mai odihnitor!!!

Eu m-am plictisit sa-mi placa barbati care nici nu ma observa, sa nu-i observ pe cei care ma plac, sa fiu constant intr-o lupta cu nu stiu ce sau nu stiu cine.
Ma predau!

Din clipa asta merg din inertie. Nu mai fac nimic. Nu mai caut nimic. Ce-o fi, o fi! Si daca nu e, atunci sa nu fie!

M-am saturat de propriile mele jocuri tampite si incurcate, din care nici eu nu mai stiu sa ies..poate ar trebui sa-mi fac dracului o harta sau sa-mi bag un GPS undeva..

Ma obosesc singura. Degeaba dau vina pe ei..ei sunt ok..:)
Sunt chiar ok..


In fine..

Seara trecuta am petrecut-o intr-o companie cel putin frumoasa..Un prieten a deschis o cafenea.
Am avut un sentiment ciudat cand am pasit acolo..nu stiu sa-l descriu foarte bine..ca atunci cand te duci intr-un singur loc sa-ti bei cafeaua..si te duci de foarte mult timp..si te simti ca acasa..
V-o recomad tuturor!
Se numeste Kafe Pub( http://www.facebook.com/kafe.brasov?fref=ts )si este putin mai jos de Poarta Schei, mai exact la nr 5..Iar limonada pe care am baut-o a fost similara unui orgasm.

Si  aseara, dupa discutii de sueta, tachinari si glume, mi-am dat seama de muuulte lucruri..
Dar despre asta, intr-o postare viitoare..



Raspuns corect : mare, tare si intravenos.

Pe curand! :)

2 comentarii:

  1. Hello Eva sa inteleg ca "mi se strange inima si mi se inmoaie genunchii cand ma gandesc la el" ...nu a fost reciproc,nu ma refer la inmuiatul genunchilor :) asa in general..
    Nah ce sa faci nu esti prima sau ultima crede-ma ca si in cazul baietilor se intampla acelasi lucru si eu mi-am pus aceleasi intrebari a while ago .
    Se spune ca "atragi nu ceea ce iti place ci ceea ce esti" nu stiu daca sa cred sau nu, ma referesc de zicale , viata nu este ca in carti
    Si eu mi-am zis ca ma opresc si nu mai mai intereseaza nimic(merge pt o perioada scurta) nu ai cum sa renunti definitiv ,
    esti "programata" sa cauti
    Observa-te putin cand mergi in oras intr-un bar terasa poate la banca cine stie :) locuri de socializare in general , vei incepe sa privesti in jur si vei incepe "trierea" ca doar nu te vei uita in pamant sau nu doar in pahar (cred ca nu esti asa depresiva )sau doar in ochii prietenilor si fara sa vrei in subconstient vei incepe cautarea...din nou chiar daca probabil nu vei intreprinde nimic practic in acest sens incet incet macanismul de cautare se va puna in miscare din nou
    Dar pana se va intampla din nou ...este inevitabil :) keep calm and carry on !
    Succes la noul loc de munca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pt sfaturi! Nu-s depresiva deloc..n-am timp de prostii de genul..

      Ștergere