vineri, 28 iunie 2013

Pilot automat..pe liber..




Salutare!

O parte din voi ati facut testul legat de relatia de cuplu..
Urma sa vin si cu rezolvarile pentru blocajul pe care fiecare dintre noi il are..eu clar am unul si nu mi-am dat seama pana acum.
Tehnica de a scapa de "demoni" nu e grea..nu e nici simpla, dar merita incercata..
Eu ma straduiesc..pana cand reusesc..

Mai jos veti gasi ce si cum trebuie facut. Faceti!
Succes si spor!

Eu plec in oras..daca e vineri, e bere..:)

Tehnica de oprire a pilotului automat si de anulare a programarilor mentale

1) Alege o programare mentala care te saboteaza si inchide ochii in timp ce te gandesti la ea.
Imagineaza-ti in mintea ta o scena in care sa te vezi pe tine ca actionezi si gandesti dupa cum iti comanda aceea programare mentala gresita.
2) Priveste in mintea ta scena si observa-te pe tine cum reactionezi cand ai aceea programare mentala gresita si observa unde te va conduce aceea programare mentala daca o pastrezi in viitor
3) Acum schimba scena in mintea ta si imagineaza-ti cum ai reactiona daca ai avea o alta programare mentala pe care o alegi tu singur si care se opune celei gresite. Spune-ti in minte cum suna noua programare mentala pozitiva si joaca in minte scena cu noile comportamente si efecte, date de programarea pozitiva.
4) Acum imagineaza-ti ca tu esti cel care pasesti in aceea scena mentala, ca te identifici complet si ca joci chiar acum acel moment cu noua programare mentala pozitiva si simte in tot corpul efectele ei pozitive. Repeta aceeasi scena de inca 3 ori, cu tot cu efectele ei pozitive, asa cum le doresti tu, dar la fiecare repetare creste viteza de derulare, ca si cand te misti mai repede, vorbesti mai repede, etc.

La finalul celor 3 repetari ale scenei pozitive, ramai 1 minut cu ochii inchisi si simte cum s-a schimbat emotia ta, observa ce simti si ce gandesti dupa exercitiu si stai relaxat pentru cateva momente, timp in care mintea ta asimileaza noua programare mentala. Da-i timp mintii sa invete noua programare mentala pozitiva si apoi deschide usor ochii.


P.S. Asta e postarea, pentru cei care au ratat-o!

http://evaivanov.blogspot.ro/2013/06/pe-pilot-automat.html

Succes!

9 comentarii:

  1. Cum ramane atunci cu ideea ta dintr-o alta postare "tuta-muta-proasta" unde spui si tind sa cred ca ai dreptate
    "fiecare om exteriorizeaza doar ceea ce are in el.."Dai afara" doar ceea ce ai in tine..daca esti rau, scoti rautate..daca esti bland, oferi blandete..nu ai cum sa oferi ceva ce tu nu ai!
    Cu exceptiile de rigoare cand minti dar si atunci o faci pe un termen limitat nu poate dura la nesfarsit
    Re-programarile astea ( atitudinile diferite) trebuie sa fie sustinute de ceva din spate de ceea ce esti TU iar daca ele nu reflecta ceea ce esti tu cu adevarat ..cred ca totul se va "narui" destul de rapid.
    Einstein spunea : “E nebunie sa faci aceleasi lucruri intr-una si sa te astepti la rezultate diferite”
    Totusi oamenii nu se schimba asa usor (nu in bine)
    Facand o paranteza ma uitam pe fb si m-am minunat cate postari sunt cu tot felul de citate celebre de vorbe intelepte de duh(bune in felul lor) ai impresia ca pe fb "vietuiesc" numai oameni intelepti dar ...oamenilor le place ce scrie posteaza si ei iar dupa 10 min au uitat si isi reiau viata lor
    Eu cred ca (poate gresesc) putini isi vad propriile greseli (dar pe ale altora mereu :D ) iar si mai putini le vad si trag invatamintele de rigoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are tuta-muta-proasta cu reprogramarile? Cred ca nu ai inteles mesajul niciuneia dintre postari..:) Sunt de acord cu ultima parte a comentariului tau, dar nu cred ca este problema noastra cine ce posteaza si cum isi traiesc oamenii viata..Nu stiu daca ai facut NLP vreodata..eu sunt la inceput, asa ca nu sunt in masura sa-mi dau prea tare cu parerea..dar, asa cum percep eu reprogramarile, daca incerci sa urmezi pasii, rezultatele vin..deci, ce legatura au postarile intre ele? Nu am inteles..poate reusesti sa ma lamuresti intr-un alt comentariu..

      Ștergere
  2. Da probabil am inteles altceva ( neajunsurile tipului asta de comunicare ) O las asa ,e un subiect prea nuantat pt a fi discutat aici ( totul poate fi interpretat in prea multe feluri ceea ce naste confuzie de ambele parti)
    Referitor la Fb era o constatare desi uneori ma deranjeaza ca trebuie navigheeez pe pagina de fb sa scap de toate acele vorbe intelepte care imi spun cum n-ar trebui si mai ales cum ar trebui sa fiu/fac pana sa gasesc ceva demn de "luat in seama "
    n-am facut NLP am facut inginerie si ceva programare si re-programare :) in cazul in care prima programare nu functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Inginerie..foarte greu si uratel..:D
      Poate vom dezbate candva ceea ce a ramas neclar..

      Ștergere
  3. let's agree to disagree :)ingineria e cat se poate de interesanta . Vom dezbate intr-o zi si subiectul asta poate imi dau cursul tau de NPL sa fiu in tema :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus urata si grea, nu neinteresanta..deci nu-mi rastalmaci cuvintele! :) Nu e cursul meu de NLP..deocamdata! ;)

      Ștergere
  4. Nu am rastalmacit nimic doar am concluzionat .
    Rectific : let's agree to disagree 2 ingineria e frumoasa ca ti se pare tie urata/grea asta e altceva fiecare are dreptul sa creada ce vrea.
    Sa sustii ca o specializare poate fi urata, grea si interesanta in acelasi pare un oximoron parerea mea, doar a mea ;) tu evident ai alta parere si avand in vedere ca nu ne putem raporta la un sistem de referinta absolut tot ce vorbim aici este si ramane relativ .
    Ok mai astept poate intr-o zi va fi al tau NPL -ul ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Te voi invita cu draga inima! Dar mai am de mancat pana atunci! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok, multumesc si ...pofta buna ! :)

    RăspundețiȘtergere