duminică, 2 iunie 2013

Adam intreaba, Eva raspunde..





Cum era si normal, are si Adam curiozitatile lui..
Din moment ce el mi le-a satisfacut pe ale mele, cel mai firesc si normal era sa i le satisfac si eu..Curiozitatile..ca despre ele vorbim..
S-au inversat rolurile..Adam este barbatul care mi-a raspuns la intrebari in postarea "Eva intreaba, Adam raspunde"..Eva sunt eu..deci toate raspunsurile vin direct din mine..cine nu imi impartaseste parerile, sa se simta liber sa nu mi le impartaseasca! E ok! Voi incerca sa nu fiu complet subiectiva si sa ma raportez si la Evele pe care le cunosc, tinand cont si de viziunea lor asupra vietii si discutiile care urmeaza..sa vedem ce iese!

Enjoy!

1. De ce Eva prefera genul Bad Boy si crede incontrolabil ca il va schimba, uitand ca cele mai mari șanse ale ei sunt sa își ia Ignore oricând si sa sufere?

Ah...treaba asta cu bad boy, la anii mei si experienta mea de viata (fara sa sune a grandomanie!!!), a devenit doar o istorioara simpatica de pe vremea liceului. Eva si-a dorit un bad boy..cand Eva isi DORESTE ceva, obtine..Intotdeauna. In momentul de fata, acesti bad boys sunt doar personaje din filmele Pro tv-iste de vineri seara, dupa stiri..Eva, saraca, isi inchipuie in capsorul ei frumos si cateodata gol, ca si ea, la randul ei, traieste intr-un film..pare sexy si primejdios sa ai langa tine un baietelus cu harfe de gangster, care nu te suna, nu te ajuta, probabil nici nu te respecta..si tu, o ditamai femeia bionica, esti capabila sa-l schimbi. Eva trebuie sa inteleaga un aspect simplu..in esenta, nu ne schimbam..ne educam, ne adaptam..si cam atat.
Poate la 15-16 ani e ok sa ai gargauni in cap..dupa ce vezi niste lucruri..dupa ce vezi cum trebuie sa se poarte un barbat..dupa ce il gasesti pe acela care te face sa te simti speciala, atunci razi in sinea ta, iti aduci aminte, nu poti sa nu spui "Vaaii, ce proasta mai eram!"...
Nicio Eva nu-si doreste cu adevarat un bad boy..vrem ca barbatul nostru sa ne respecte, sa ne protejeze, sa nu fie nevoie sa-l impartim...doar pentru ca el e El Grande Futadore si trebuie sa-si dea share cand si cu cine are chef..in momentul de fata, orice Eva sanatoasa la cap spune "bad boy" si trage apa.

2. Care e chestia cu bărbații mult mai in vârsta?
Maturitate.. Siguranță.. Ii aduce aminte de tata...?? :))

Adam..o sa incerc sa raspund la subiect, fara sa stiu ce inseamna "mult mai in varsta.."
Dupa cum bine stim, totul este relativ..o diferenta de 10 ani poate parea enorm cand Eva are 17..treaba se schimba urgent odata cu inaintarea in varsta..aceeasi diferenta de 10 ani trece mult mai simplu cand Eva are 30..ea 30, el 40..numai bine..Daca ar fi sa ma refer la diferentele de varsta la modul general, imbratisez ideea ca Adam sa fie mai mare..nu conteaza prea tare cu cat..dar sa fie mai mare..Ma intrebai de maturitate si siguranta. Da..ni le dorim de la Adam..pe amandoua..Si daca Adam ne aduce aminte de tata (sub aspectul protectiei si iubirii), atunci e perfect..

3. De ce Eva se simte bine in compania unui bărbat gay?

Eva se simte EXCELENT in compania unui barbat gay. Pentru ca nici nu trebuie sa deschida gura si va primi sfatul perfect, pentru ca se poate plange ore in sir si nimeni n-o s-o intrerupa cu solutii eficiente, dar seci, pentru ca stie clar ca nu e privita din punct de vedere sexual, pentru ca i se pare cool, pentru ca ii poate povesti orice si va primi o opinie sincera. Si cred ca lista poate continua..

4. De ce Eva e absolut fermecata, la început, de ce vede si aude iar apoi spune ca își dorește intr-o relație lucruri marunte?

Pentru ca asa este Eva la inceput.
Vede situatia in ansamblu, dar detaliile fac diferenta..intotdeauna..si pana sa vada Eva ce se intampla acolo de fapt, e incantata de ambalaj..insa tot lucrurile marunte au ponderea cea mai mare..in afara de asta, in prima faza nu ai de unde sa stii cu ce ai de-a face..toti vrem sa facem impresie buna..asa ca ne vom comporta in consecinta..dar sunt situatii care apar pe parcurs si care releva adevaratul nostru caracter. Deci, tot lucrurile marunte fac diferenta...atitudinea lui Adam vis a vis de situatii de viata este cea care cantareste, nu functia, masina, casa, ceasul..

5. Care e secretul Evei ca sa retina toate datele legate de Adam (prima zi cand au ieșit, primul sarut...etc) si de ce crede ca sunt atât de importante?

Vai! Deci..asta e una dintre regulile nescrise ca sa nu intri in conflict cu Eva..Evele sunt nebune..ele considera o dovada de iubire si respect faptul ca Adam isi aminteste fel de fel de zile, dati, etc..si in subsidiar, o nesimtire crasa si un dezinteres total din partea lui daca nu stie cand e nascuta tanti Lenuta de pe palier..adica..wtf! Ti-am zis de 10 ori deja...Ca un sfat gratuit, Adamilor..daca nu vreti sa va incarcati memoria cu prostii, puneti-va Memento-uri la telefon..e pacat sa sfarsiti in mod tragic doar pentru ca nu v-ati amintit cand ati mancat prima inghetata de pepene galben cu Eva.
Evele tin minte exact din motivele pe care le-am enumerat mai sus..o dovada de iubire, etc..si pentru ca asa e Eva..:)

6. Ce părere are Eva cand il vede pe Adam ca plânge?

Pfff..daca plange pentru ca n-a luat Steaua campionatul..ce sa zic..o taie rasul..Daca plange din alte motive..naiba stie..e om si el..noi bocim daca ni se rupe o unghie..Cert e ca nu va lua niciodata asta ca o dovada de slabiciune! Dimpotriva! E ok sa fie si sensibil Adam al nostru..

7. De ce Eva continua sa își ascunda imperfectiunile ( fundul nu e suficient de bombat, sânii sunt prea mici, buzele prea subtiri...etc) daca Adam a acceptat-o deja in viața lui?

Pentru ca nu s-a acceptat ea asa cum este, are complexe..si nu-si doreste ca si Adam sa le ia ca atare..ti-am zis..Eva e dusa cu pluta..

8. Cum reuseste Eva sa treacă zilnic peste milioane de probleme pe care le rezolva cu atenție si totuși la prima greșeală a lui Adam taie in carne vie?

Nu se asteapta ca Adam sa greseasca..este stalpul ei..de problemele ei se ocupa fara eforturi prea mari..dar avandu-le, nu vrea altele in plus..Deci, mare atentie!

9. De ce simte nevoia Eva sa vorbească despre partidele de sex cu Adam, cu prietenele ei?

Oh..ai uitat sa precizezi despre luxul de amanunte!!! Pentru ca exact asa se intampla..daca Adam e ok in pat (si probabil ca e!), Eva simte nevoia sa-si intareasca ideea ca are langa ea un barbat bun..si asta se intampla by default cand se apuca de povestit cu Evele celelalte..in plus, mai e vorba si despre sentimentul de posesie..il am, e al meu, facem asta si asta si asta impreuna..

10. Care e cea mai buna metoda sa ii dai papucii Evei?

Nu exista o metoda buna de a-i da papucii Evei. Orice metoda poate sa-ti aduca sfarsitul..:))

11. De ce are nevoie Eva de atât de multi pantofi?

Pentru ca nu are niciodata destui! Si pentru ca exista prea multe nuante de bej..De asta!

12. De ce Eva crede ca Adam se gândește la ea intr-un moment in care sunt singuri si e liniște pentru mai mult de 2 minute?

Pentru ca isi doreste sa fie asa..pentru ca e visatoare si romantica..si il intreaba instant.."la ce te gandesti?" ,,si el.."la nimic"...si ea.."nu e posibil ! Prin simplu fapt ca te gandesti sa nu te gandesti la nimic, te gandesti la ceva..deci, te mai intreb o data, la ce te gandesti?".." la nimic!!!" ...."nu exista.."...si incepe cearta.

13. De ce Eva nu își dorește sa fie inseala dar totuși accepta ca va fi zicand: Măcar daca o face sa nu aflu?

Pentru ca o doare daca o inseli..pentru ca te iubeste si nu vrea sa te imparta..sau nu te iubeste, dar tot nu vrea sa te imparta.."macar daca o face sa nu aflu" este doar o consolare si o intarire a ideii ca poate s-o faca..e ok..ce nu stii, nu-ti face rau..

14. De ce Eva cand iese dintr-o relație spune mereu ca nu e pregătită pentru alta, cand defapt doar la asta se gândește?

Eva nu e pregatita sa se vopseasca blonda si sa ramana insarcinata..pentru o relatie este pregatita intotdeauna..minte cand spune asta... si daca o spune, se teme doar de un esec..dar e pregatita..


15. De ce Eva il întrebă pe Adam daca arată bine înainte sa iasă in oraș dar cand e vorba de cumpărături își trage ceva pe ea si e gata?

Cumparaturile sunt cumparaturi. Si daca arati ca dracu inainte de ele, aspectul asta se va rezolva cand te intorci de la mall.

16. Boxeri sau chilot?

Fara..sau boxeri..sau chilot.

17. De ce Eva se poate opri brusc din orice ca sa ceara direcții?

Pentru ca vrea sa se asigure ca e "pe calea cea buna..."

18. Chiar vrea Eva sa i se deschidă mereu ușa de către Adam? :))

Da. Si de la scara blocului, si de la masina, si de la frigider daca se poate..

19. Daca Adam ar muri, Eva s-ar mai recasatori?

Cu siguranta.


20. Ce o face de fapt fericita pe Eva?

Ceea ce-l face fericit si pe Adam..sa aiba ce-si doreste, atunci cand isi doreste..fie ca e vorba de o imbratisare, un sandwich de la Mc sau un ruj..








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu