luni, 20 mai 2013

Femei, femei..e plina lumea de nebune..




Good morning, dragii mei!

Iata-ne ajunsi la inceput de saptamana..
Stau in fotoliu, cu laptopul pe genunchi, tocmai mi-a adus mami o cana de cafea..
S-a apucat de calcat un maldar de haine si-mi zice .."calc astazi ca maine e Sf Constantin si Elena.."
Eu cum n-am treaba cu sarbatorile, am aprobat ca si cum stiam deja..nu de alta, dar ar fi in stare sa ma puna sa invat calendarul pe de rost..sa nu cumva sa "fac treaba cand e cruce rosie"..Ar trebui sa stie deja ca eu nu prea fac treaba..deloc..mai ales acum, ca stau cu ei..Asa e mama..de asta o iubesc! 
Ma uit in coltul din dreapta jos al display-ului.. 20 mai..A trecut aproape jumatate din 2013!!!
Cand?!

Ieri, dupa ce am iesit din tura, am ajuns acasa si am luat masa cu ai mei..cu toti ai mei (  sora-mea cu Emma si cumnatul meu..) 
Nu-mi place sa dorm la pranz..niciodata nu mi-a placut..am senzatia ca pierd ziua dormind..Dar ieri eram epuizata.
Dupa doua ore de somn, m-am trezit nervoasa, ciufuta si buhaita..
Am plecat cu Timi sa bantuim magazinele..isi cauta si ea, draguta, niste balerini..cred ca mai are 400 de perechi..dar vroia unii negri..
Si am luat la rand magazinele..la recomandarea mea, intram intr-unul de care eu stiam de pe vremea cand stateam in Timisoara..produsele sunt de calitate si destul de accesibile ca pret.
Si intram..ca intr-o imparatie a pantofilor, in fata ochilor nostri, ai mei - umflati, ai ei -  caprui..se desfasura o parada de articole de incaltaminte..multe modele si culori ne incantau privirea..
Ca sa fim eficiente, ne despartim..eu ii stiu gusturile, desi difera tare de ale mele..Cadem de acord pentru o pereche..dar numarul expus nu era potrivit pentru piciorusul prietenei mele.
Cerem ajutor vanzatoarei.
Le las sa discute si ma retrag, contempland o pereche cu toc de 12 cm..imi plac chestiile mari..fara vreo aluzie.

Dupa cateva minute, ma intorc sa vad daca s-a hotarat sau nu..O gasesc pe  Timi a mea neagra de nervi..daca te uitai cu atentie, ai fi vazut ca incep sa-i iasa coarnele prin par..
Si vanzatoarea tipa! Dar TIPA, bai nene..
Eu, incurcata putin.ma uit cand la una, cand la alta..nu prea intelegeam..
Balerinii pe care ii probase erau 35. Ea poarta 36. Adica, e simplu. Ii erau mici. Punct.
Din exces de zel sau din nu stiu ce exces, vanzatoare incepe sa-i explice, ridicand vocea progresiv si gesticuland cu toate extremitatile, ca "are aparate speciale si ii bate acolo la calcai pana cand i-s buni , din 35 ii face 36 in cateva minute, fara probleme.." 
Finuta si civilizata, Timi ii multumeste pentru intentie, dar ramane la parerea ei..balerinii sunt mici.
Vanzatoare..mai rau! Striga si da din maini..
Am avut senzatia ca viitorul omenirii depinde de vanzarea acelor balerini..a urlat pana ce noi am iesit din magazin..ca ea are scule si instrumente necesare sa..
Eu ma prapadeam de ras..Timi era transfigurata de nervi..o cunosc si stiu ca nu-i place circul. De niciun fel.
Ne-am oprit la o cafenea..am fi vrut sa stam sa ciugulim ceva, dar nu mai era niciun loc liber..asa ca, dupa ce ne-am luat fiecare ce a poftit, am stat pe o bordura in Piata Sfatului..alaturi de niste batrani, copii si porumbei..
Luasem bilete la teatru pentru ora 7..sederea pe bordura a fost relativ scurta..

Piesa de teatru..ce sa zic..Excelenta! Am ras cu lacrimi..m-am deconectat si m-am destresat..

Dupa teatru, am mai dat o raita la mall..ma uitam la noi, la mine si la ea, cand am intrat intr-unul din magazine..cred ca asa erau Homo sapiens cand plecau la vanatoare..desi magazinul era relativ gol, fiind si tarziu..Nu stiu cum sa va explic..femeile sunt dubioase la cumparaturi..
Atunci se observa cel mai tare sentimentul proprietatii sau al viitoarei proprietati..si sa fereasca bunul Dumnezeu sa puna alta mana pe fusta TA..sa fie numai una..Incepe al 3 lea Razboi Mondial..pot sa garantez..
Amuzandu-ma in sinea mea de cat de rudimentare suntem cand e vorba de cumparat haine( nu stiu alt cuvant..asta mi se pare ca merge ca uns..) aud : " Cine a pierdut o fetita pe nume Irina, este asteptat la casa  de la etaj..." 
Dupa 10 min, anuntul se repeta..
WTF!!!!

Femei nebune!!!
Va pierdeti copii, dar va gasiti rochia perfecta..Bun asa!
Ziceam mai sus ca femeile sunt dubioase la cumparaturi..iata si o exemplificare pe masura..

Mananc ceva, imi aranjez parul si plec..am o groaza de treaba azi!

Sa aveti o saptamana cu realizari!

Pe curand! :)

5 comentarii:

  1. La ce piesa de teatru ai fost? Fanteziile sexuale ale barbatului meu....etc etc ? :) Referitor la femei...sunteti simpatice voi intr-un final :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! La Fanteziile sexuale..si voi sunteti simpatici! :))

      Ștergere
  2. Am fost si eu acum cativa ani buni la piesa aia, i-a placut mult si vad ca inca o "tin" acolo :)) Imi aduc aminte ca actrita era super tare si arata super bine chiar daca nu este la prima tinerete :P

    RăspundețiȘtergere