luni, 10 iunie 2013

Ilovepeople!




Buna dimineata!

Nu, nu m-am trezit abia acum..am dat deja un examen, am mancat de cateva ori..si am adormit inapoi..am avut un weekend greu tare.

Sambata era trecut cu mult de miezul noptii..
As fi dormit ca un ingeras, dar serviciul m-a obligat sa fiu a doua zi incercanata, obosita si ciufuta.
Asteptam 44 bucati cetateni de etnie maghiara, cu care abia m-am inteles in momentul in care i-am cazat..S-au dus la chef, oamenii..
Unii dintre ei au traversat receptia spre dimineata, intr-o avansata stare de..euforie, rezultata probabil in urma ingestiei unor cantitati importante de alcool. Ce-i drept, vorbeau mai bine romaneste cand s-au intors de la petrecere..S-au carat unii pe altii pe scari.

Imi place solidaritatea! 
Cu atat mai mult cand e nevoie de ea..si aici chiar era nevoie din moment ce toti au raspuns la numele de Zoltan cand m-am adresat unuia dintre ei..
Asa ca ieri am fost moarta de oboseala..am incercat sa dorm, dar n-am reusit..am citit toata ziua si seara am iesit in oras..la un ceai Lemon Love..:)

Ma supara gatul de cateva zile. Si ca sa-l supar si eu, il ignor.

Sunt des intrebata "Ce faci in timpul liber?"..raspund standard "Nu am asa ceva"..
Urmeaza.."Nu ai niciun hobby? "

Ba am.
Oamenii sunt hobby-ul meu.
Mi se pare fascinant cum fiecare suflet de pe planeta asta poluata si rotunda, are o poveste.
Povestea lui..
A noastra ni se pare cea mai interesanta, cea mai efervescenta, cea mai cea..Si probabil chiar e..

Am cunoscut niste oameni zilele astea!
Poate "intalnit" e un cuvant mai potrivit..n-am ajuns sa-i cunosc in adevaratul sens al cuvantului..a fost timpul prea scurt. Si pentru ca sunt turbata si agitata in sinea mea, nu am un spirit analitic desavarsit..sunt chestii care-mi scapa printre degete pentru faptul ca privesc in ansamblu..dar pot spune din prima si fara sa dau gres ca imi plac cei pe care i-am intalnit..
In ultima perioada am avut cateva momente de nemultumire..sau de tristete..multe dintre ele din senin, asa...Incerc sa am rabdare si sa dau timp timpului..sa fac lucrurile pe rand..prea ma aglomerez cu un miliard de chestii..Cand simt ca nu mai fac fata, ma pun si dorm cateva ore. Are efect benefic intotdeauna..

Ideea e ca absolut toate se rezolva daca nu te stresezi si daca nu faci presiuni inutile. 
Daca aveam vreun dubiu, mi s-a risipit acum cateva minute..
Imi doream tare sa ma mut..imediat e o luna de cand stau la ai mei..nu e rau deloc, dar am nevoie sa stau singura..
Un prieten de-al meu pleaca din tara in cateva zile..m-a anuntat ca-mi lasa apartamentul..Sa locuiesc eu in el..Deci treaba cu mutatul s-a rezolvat cand deja nu ma mai gandeam la ea..Vroiam sa ma mut dupa sesiune, dupa ce vin din concediu, dupa...dupa...Tot amanam pentru ca n-am gasit o solutie care sa ma avantajeze. Nu mai e cazul acum..pot sa ma mut maine!

Si usor-usor se rezolva toate lucrurile in viata noastra..Trebuie doar sa le lasi sa mearga de la sine si sa intervii (daca tot o faci) cu o atitudine pozitiva si relaxata..

Ma apuc de invatat! Am o tona!!!

Pe curand!



P.S. Pentru unul din noii mei cunoscuti..:)


2 comentarii: