duminică, 12 mai 2013

Sex. Si emanciparea muierii, cum ar spune Legionaru..



" Dupa parerea mea emanciparea muierii,este o tampenie!pt ca sa recunoastem ele nu pot face nimic altceva decat sa nasca plozi,sa faca mancare si sa desfaca picioarele!il apreciez pe tata pt ca a linsato in bataie pe mama,si eu fac la fel iar fata mea sper sa aiba acelasi tratament! "

Asta am gasit pe un forum..un anume " Legionaru " isi exprima pe cat de direct, pe atat de grotesc, parerea despre ceea ce se vrea a fi emanciparea femeii. In cinstea si onoarea stimabilului, voi tasta pana la finalul postarii doar cu degetele mijlocii.

Ieri discutam la telefon verzi si uscate cu Mihai, frumuselul din Bucuresti..si am ajuns la un moment dat sa vorbim despre femei, barbati, relatii si sex. Usor dezgustat, mi-a descris o parte din experientele traite alaturi de femei..
Am concluzionat impreuna ca emanciparea asta a femeii, subiect greu de digerat pentru unii, imposibil de inteles pentru indivizi ca Legionaru si perfect normal in viziunea feministelor, se reduce la faptul ca femeile au ajuns sa faca sex ca barbatii. 

Emanciparea, ca si semantica, nu se intersecteaza cu sexul...cel putin in definitia din DEX!

In lumea in care traim noi, femeile pot avea la fel de multi bani ca si barbatii, pot conduce aceleasi masini scumpe, sunt educate, au functii de conducere si cel putin teoretic, au aceleasi drepturi si obligatii ca si reprezentantii sexului musculos si plin de testosteron.
Si vazand ele ca pot deschide gura fara sa fie omorate cu pietre in piata publica, duminica dupa slujba, au ales sa faca exact ce vor. Cand vor. Cu cine vor.

E demult stiuta treaba ca, un barbat ce se angajeaza intr-o multitudine de relatii ( de regula care implica sexul ) este perceput in societate drept un macho. Cel putin in ochii tovarasilor de bere..in ochii femeilor, este repede catalogat ca fiind afemeiat sau curvar, daca ar fi sa ma exprim plastic..si cu toate astea, nu prea ne dam in laturi in a iesi la o cafea cu un "curvar", ba ajungem sa ne si placa si traim cu speranta ca "se va schimba pentru noi". E discutabila treaba..Nu vrea sa intru in amanunte..

E la fel de bine cunoscut faptul ca o femeie care procedeaza la fel, primeste urgent o eticheta destul de greu sau chiar imposibil de indepartat. Si alaturi de numele respectivei, se va regasi de cele mai multe ori si apelativul "curva".

Ei, bine..pai haideti sa facem un calcul simplu..
 - un barbat se culca cu 10 femei = MACHO
 - o femeie se culca cu 10 barbati = CURVA.

De-a lungul timpului, intreband in stanga si-n dreapta, am primit fel de fel de raspunsuri absolut naucitoare..nici n-as sti sa reproduc vreunul..cu preponderenta de la barbati le-am primit, alaturi de un aer superior, evident.
Femeile nu stiu ce sa raspunda la asta..isi exprima doar nemultumirea si de fiecare data, in incheiere, cu o frunte incruntata, toate spun " Nu e corect! "

E amuzant. Pentru mine e amuzant !
Sunt proiectata in asa fel incat sa nu ma intereseze parerea unora care nu-mi stiu nici numele de familie, cu atat mai putin cu cine si cand ma culc..Cred ca ma priveste pe mine si doar pe mine. Si pe respectivul, fireste.

Legat de copilasii ce doar miros a barbati ce fac din experientele lor sexuale adevarate subiecte de presa de scandal nu pot spune decat ca e ok ! Din moment ce nu aveti nimic de povestit mai interesant, din moment ce nu ati realizat nimic in viata voastra si cu eforturi uriase ati reusit sa va culcati cu o femeie, povestiti despre asta! 
Poate va mai ridica stima de sine! E ok! Nu putem fi toti cerebrali si discreti! Ar fi plictisitor!

Si cum va spuneam, am concluzionat cu papuselul de Mihai, ca femeile au ajuns sa faca sex ca barbatii. 
Si va asigur, ele n-au nicio problema cu asta! Dimpotriva..

Iar in ce-l priveste pe Legionaru nostru, ii transmit ca nu l-as omori cu pietre, dar as testa medicamente pe el. Pana la sfarsitul vietii lui. :)

Keep in touch! :)









6 comentarii:

  1. Ai uitat sa mentionezi chestia aia interesanta despre chei si yale... o cheie care deschide multe yale e de apreciat... pe cand o yala deschisa de multe chei e cam ... pune tu epitetul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa par misogin,dar daca ne gandim putin...tot ce a fost mai important pentru omenire (incepand de la descoperiri,inventii etc,pana la razboaie) a fost facut de catre barbati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta ce inseamna? Dezvolta putin..eu nu-s o feminista..deci, nu sustin niciuna dintre teorii.

      Ștergere