marți, 19 martie 2013

Despre barbati..si alte dependente..



Ca de obicei, nu stiu ce-o sa scriu..
Din cand in cand imi verific statusul ( mental ) legat de anumite chestii..ce-mi doresc, ce nu-mi doresc, ce-mi place, ce nu-mi place..Lista nu e definitiva si e in continua transformare.

Ma gandeam la barbati, in general. I-am urat la un moment dat pentru ca i-am judecat gresit.
Multi sunt inca in viata deoarece n-am vrut sa ma duc la inchisoare. Evident, exagerez putin..nu i-as fi omorat, dar macar le-as fi spart capul.

Imi plac barbatii. Am o parere buna despre ei. Poate prea buna..

Nu stiu cum sa inglobez in aceasta postare tot ce-mi trece prin cap cand spun BARBATI.

In primul rand, sunt multi. Multitudinea creeaza diversitate. Diversitatea creeaza dorinta de a alege.
Daca tot ai de unde, de ce nu?

Nu sunt toti la fel. Nicidecum. E un cliseu verbal inventat probabil, de vreo frustrata. Expresia tradeaza o urma de dezamagire si de resemnare. Altfel am spune "sunt toti la fel..de buni."

Voi face o caracterizare in linii mari, subiectiva la superlativ, fara itemi "parti bune" si "parti proaste".
Pana la urma, e doar punctul meu de vedere aici..

Mi se pare teribil de amuzant cum se holbeaza barbatii. Nu se pot abtine! La un moment dat, ma enerva!
Acum ma amuza..drept urmare, daca sunt cu un EL si in raza mea vizuala apare o femeie frumoasa , il trag de maneca si-i arat, spunandu-i cu glas mieros.."Uite ce ti-am cumparat !!! "
De cele mai multe ori, faza starneste rasul..ne uitam amandoi la posteriorul sculptat al domnisoarei si asta e! Ce-i frumos, e frumos!

Simplitatea e frumoasa. Si ei sunt simpli. La ei da e da, nu e nu.
La noi da e nu, nu e poate, poate e nu stiu, nu stiu e lasa-ma-n pace..asta e alt subiect..Despre femei nu voi scrie niciodata. Nu am cum! Suntem nebune..

Obsesiile lor legate de sport, batai si modul in care se sicaneaza intre ei vor ramane un mister pe tot parcursul existentei mele. Dar si astea ma amuza! Le da un aer copilaresc..si mie imi plac copii.
In subsidiar, iti asigura protectie si sustinere..discrepanta asta ii face fascinanti de-a dreptul..Si pentru ca reprezinta stalpul societatii ( macar aparent! ) asteapta sa ii veneram. Nu stiu daca merita venerati, dar merita apreciati pentru tot ce fac. Indiferent cat de marunt e acel lucru.

Barbatii sunt perversi. Si ma refer la sex. Si acest lucru imi place!

Spuneam mai sus ca sunt simpli. Ei bine, dragele mele, lasati expresiile cosmetizate si apropo-urile. N-au antrenament pentru ele. Cred ca Eminescu este singurul care iubea metaforele. Spune-ti clar ce ganditi. E cel mai sanatos asa..

Nu va scurtati fustele cu cativa centimetri crezand ca e tot ce conteaza. Nu-s prosti. Si nici atat de superficiali. Banuiesc ca ii intereseaza si personalitatea. De fapt, e o certitudine, nu o banuiala.

Barbatii inseala. Dar nu mai mult decat femeile! Si o fac cand nu au langa ei ce isi doresc.
E firesc, pana la urma..

Scopul lor in viata nu este sa ne seduca si sa ne abandoneze. Ipostaza de victime ne prieste de minune. Aproape ca ne place sa-i acuzam pe ei pentru nefericirea noastra..dar stim ca avem partea noastra de vina..

Probabil ca postarea mea va starni controverse printre feministele convinse. E doar viziunea mea..

Barbatii nu vin la pachet cu instructiuni de utilizare! Acest lucru ii face mai interesanti.
Daca ii luam asa cum sunt, fara prea multe artificii, succesul e aproape garantat.

Cu riscul de a ma repeta, imi plac barbatii!

Ma duc la masa!

Revin..:)










Un comentariu:

  1. stii milioane de ani de evolutie se afla in genele noastre ale barbatilor, dar la baza tot primitivi am ramas ce trebuei sa stiti despre noi ca suntem niste vanatori si culegatori, deci lasati-va vanate sau culese dar lasati-va :)

    RăspundețiȘtergere