vineri, 3 mai 2013

Trasi la indigo.


Salutare!

Mi-am desfacut cu greu o bere..George reuseste cu o coada de furculita. Dintr-o miscare. Tzac! Si gata...si nu doar George..cred ca toti barbatii pot face asta. Macar atat..
Mie mi-a luat 20 de minute..
...sunt extraordinar de obosita, dar nu pot sa dorm..

Dupa ziua de ieri azi am fost in faza de negare.. nu sufar sau ceva..nu poti sa suferi cand nu iubesti. Dar am demnitatea mea. Undeva, in orgoliu, m-a zgandarit..
Azi m-am plimbat pe jos cat nu m-am plimbat de la inceputul anului pana acum..si am luat magazin cu magazin..s-a redus drastic si bugetul..dar nu-i problema..mi-am facut breton si mi-am pus piercing in buric..sunt o rebela! :))))

La pranz m-am intalnit cu prietena mea..grea dilema pentru ea, draguta, ce aroma sa aiba Cocolino..sau Lenor-ul..drept urmare, am petrecut o juma' de zi la standul de balsam de rufe..
Si dupa ce a desfacut si mirosit sapte sute cincizeci si patru de bidoane si bidonase, s-a hotarat ca nu mai ia..ca n-are rost. Ne-am mutat in alt magazin. Aceeasi poveste. Am abandonat-o si m-am proptit la vopsele de par..adica ceva chiar folositor..dupa cateva minute, a venit trista, cu niste ochi mari si speriati, de fetita ratacita..si stergandu-se de pantaloni, mi-a spus ca a varsat unul din bidoane pe jos. In sfarsit!!!..m-am gandit..L-a ales pe cel pe care l-a varsat..
Incredibil cata staruinta si interes pentru un Cocolino..

Am fost intoarsa toata ziua si imi propun sa mai fiu..

Facem alegeri. Suntem liberi sa alegem, dar liberul arbitru nu trage si ponoasele in locul nostru..

Mi-a scris cineva mai devreme ca-s "prea draguta" ca sa fiu singura.
Nu. Permite-mi sa te corectez, draga prietene de pe Facebook.
Sunt prea draguta ca sa fiu mintita..

Din pacate, toate discutiile duc la faza de ieri. Dar n-a fost o tragedie..am patit atat de des chestia asta, incat nu doar ca nu ma mai mira, ci ma plictiseste..

Serios, acum! Mult prea previzibil..

Oare voi intalni pe cineva care sa ma surprinda?! Placut sau neplacut, dar sa ma SURPRINDA.
Sa pot sa-i spun prietenei mele.."Moina, asa ceva n-am mai vazut/auzit/patit/etc.."

Dar de unde?! Aceleasi faze. Ca intr-un film prost care se tot repeta. Un film prost cu actori prosti, regizori prosti, scenaristi prosti. Si plictisitori pe deasupra..

Spiritul de turma domina cel mai tare pe cei care spun "eu nu-s asa", "eu nu fac asa ceva"..ba exact la fel esti si la fel faci.
Deci, gura mica!

Mi-am terminat berea si m-am si ametit..

Pe maine!


4 comentarii:

  1. De ce?
    generalizezi
    daca nu reusesti sa gasesti tu, te-ai gandit ca poate problema e la tine? ca nu reusesti sa iti setezi optiunile de cautare?
    sa fie si inmatriculat si fara multi km si cu motor puternic dar sa nu consume mult si sa nu platesti cu sacul la impozit...dar sa fie verde...apoi decupeaza din revista.
    de cele mai multe ori gasesti autoturisme cu kilometrajul resetat, cu tabla revopsita sa nu se vada zgarieturile...de ce ar fi asa doar la auto?
    pana la urma cel mai eficient e autoturismul care te duce din punctul a in punctul b. la fel tre sa fie cu tot. util. apoi placut, nu?
    zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici si zici bine. Cu siguranta problema e la mine..trebuie sa ridic standardele..desi, sunt deja exagerate din puntul unora de vedere. Nu e atat de grav. Repet, e doar un film care se repeta la nesfarsit. Si m-am plictisit. Cu siguranta am greselile mele pentru care platesc. Si e firesc. Am o stare de spirit excelenta in momentul de fata..din fericire am capacitatea sa trec peste rahaturi foarte repede..Multumesc pentru sfaturi. Sunt utile si voi tine seama de ele..:)

      Ștergere
  2. Mi-ar placea sa vorbim despre asta. Daca vrei. La Sushi Yo. Intr-o zi... :)

    RăspundețiȘtergere